Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Guadalajara sour







Ένα αρκετά δυνατό κοκτέιλ με τεκίλα, υπόσχεται να… δώσει παλμό σε κάθε είδους συγκέντρωση ή έξοδο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο τέλος μια φέτα γκρέιπφρουτ, αφού πρώτα τη
στύψετε εκτός του κοκτέιλ.
Συστατικά: 1 ¾ μεζούρα άσπρη τεκίλα, ¾ της μεζούρας χυμό λεμονιού, ¾ της μεζούρας σιρόπι, ¾ της μεζούρας παγωμένο κρασί ροζέ.
Προετοιμασία: Αναμείξτε την τεκίλα, το χυμό λεμονιού και το σιρόπι στο σέικερ, γεμίστε με πάγο και χτυπήστε δυνατά. Σουρώστε σε παγωμένο, χαμηλό ποτήρι στο οποίο έχετε τοποθετήσει
πάγο. Για να το ολοκληρώσετε, κρατήστε ένα κουτάλι ανάποδα πάνω από το ποτήρι και πάνω σε αυτό ρίξτε σιγά-σιγά το ροζέ.
(Θυμηθείτε: 1 μεζούρα=30ml =1 σφηνάκι. Τα συστατικά αναλογούν σε 1 ποτό). (πηγή: clickatlife.gr) Δείτε εδώ προτεινόμενα κρασιά:
http://www.greeceandgrapes.com/wine-grapes/rose-wine