Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Μπρουσκέτες με αντσούγιες και μάραθο



Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από τα ντοματίνια και τις αντσούγιες. Προσέχουμε με το αλάτι γιατί οι αντσούγιες είναι από μόνες τους αρκετά αλμυρές. Τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε μια πιατέλα και μοιράζουμε επάνω τους το μίγμα από το μπωλ. Στη συνέχεια τοποθετούμε από 2 φιλέτα αντσούγιας και 1 ντοματίνι σε κάθε μπρουσκέτα, ραντίζουμε με λίγο έξτρα ελαιόλαδο και με λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε. Οι προτάσεις μας γι αυτό το δημοφιλές ορεκτικό βρίσκονται εδώ:
http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product/food/product&food_id=70