Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα μέχρι να ξανθύνουν. Τότε προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα ώσπου να ροδίσει. Σβήνουμε με τη μπίρα, προσθέτουμε το πετιμέζι ή το μέλι και τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε με όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να καλυφθεί το κρέας. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 1 ½ ώρα, ώστε να μαλακώσει αρκετά το κρέας. Προσθέτουμε τα μήλα και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ακόμα, προσέχοντας να μην μας λιώσουν. Συνδυάστε το μοσχαράκι με κόκκινο κρασί, δείτε τις προτάσεις μας εδώ:
http://www.greeceandgrapes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου