Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί και το καλαμάρι και σοτάρουμε για 5 με 6 λεπτά, σκεπασμένα με ένα καπάκι ή με αλουμινόχαρτο. Στο σύνδεσμο που παραθέτουμε θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την συνταγή μας μαζί με τις οινολογικές μας προτάσεις:
http://www.greeceandgrapes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου