Οι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, χρησιμοποιούν μια παρατεταμένη διαδικασία που ονομάζεται «μετάγγιση», για να αερίζουν το κρασί τους πριν το πιουν και έτσι να αποκτά πολύ πιο πλούσια γεύση. Στην καθημερινότητά μας, όμως, με τους γρήγορους ρυθμούς της, μπορούμε να το κάνουμε πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας απλά το μπλέντερ! Ρίξτε το κρασί σας στο μπλέντερ και «χτυπήστε» το για 60 δευτερόλεπτα. Η μέθοδος αυτή θα δώσει, εγγυημένα, υπέροχη γεύση σε σχεδόν κάθε κόκκινο κρασί. Φυσικά, η original διαδικασία είναι πολύ πιο αποτελεσματική, μέχρι όμως να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για να την κάνετε, αυτό το κόλπο θα σας λύσει τα χέρια. (πηγή: queen.gr)
Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013
Πώς να δώσετε πλούσια γεύση στο κόκκινο κρασίας με… ένα μπλέντερ
Οι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, χρησιμοποιούν μια παρατεταμένη διαδικασία που ονομάζεται «μετάγγιση», για να αερίζουν το κρασί τους πριν το πιουν και έτσι να αποκτά πολύ πιο πλούσια γεύση. Στην καθημερινότητά μας, όμως, με τους γρήγορους ρυθμούς της, μπορούμε να το κάνουμε πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας απλά το μπλέντερ! Ρίξτε το κρασί σας στο μπλέντερ και «χτυπήστε» το για 60 δευτερόλεπτα. Η μέθοδος αυτή θα δώσει, εγγυημένα, υπέροχη γεύση σε σχεδόν κάθε κόκκινο κρασί. Φυσικά, η original διαδικασία είναι πολύ πιο αποτελεσματική, μέχρι όμως να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για να την κάνετε, αυτό το κόλπο θα σας λύσει τα χέρια. (πηγή: queen.gr)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου