Πρόκειται για μία ξανθοκίτρινη ale μπύρα που παρασκευάζεται στον Κάμπο, από ολόκληρα ανθάκια λυκίσκου και 3 εκλεκτές ποικιλίες βύνης. Ζυμώνεται και ωριμάζει για 4 με 6 εβδομάδες σε περιορισμένης ποσότητας παραγωγή, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων. Εμφιαλώνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας.
http://www.greeceandgrapes.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου