Οι γευστικές δημιουργίες ζάχαρης με άνθη, όπως τριαντάφυλλο, λεβάντα ή γιασεμί, αν και μοιάζουν ασυνήθιστες, έχουν τις ρίζες τους στην παράδοση. Τα άνθη χρησιμοποιούνται στην ασιατική και ανατολίτικη κουζίνα ανέκαθεν, και στον μεσαίωνα η συντήρηση λουλουδιών και βοτάνων με ζάχαρη, ήταν ευρέως διαδεδομένη.
Η αρωματισμένη ζάχαρη εδώ, εμπλουτίζεται με βιολογικά και προσεχτικά διαλεγμένα άνθη, φρούτα ή βότανα. Με μια ειδική, ήπια μέθοδο, ενώνονται σε ένα ομογενές σύνολο και δίνουν ένα γευστικό «έργο τέχνης».
Συνοδεύει
Τσάι, σοκολάτα, γιαούρτι & σαντιγί, φρουτοσαλάτες & επιδόρπια, το χείλος του ποτηριού στα κοκτέιλ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου