Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα αβγά-μάτια



Τα τηγανητά αβγά, τα λατρεμένα «αβγά μάτια» της παιδικής μας ηλικίας, θα είναι για πάντα η πιο νόστιμη λύση για ένα γρήγορο γεύμα, όταν πεινάμε πολύ, τα ντουλάπια μας είναι άδεια και θέλουμε να φάμε κάτι ΤΩΡΑ. Φυσικά και η γεύση τους είναι ήδη υπέροχη ως έχει, αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος να την κάνετε ακόμα πιο απολαυστική. Όταν τα αβγά σας είναι έτοιμα, πριν τα βγάλετε από το τηγάνι, «σβήστε» τα με μισό ποτηράκι λευκό κρασί ή λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αφήστε τα για λίγο ακόμα σε χαμηλή φωτιά, να ρουφήξουν τα υγρά. Έπειτα σερβίρετέ τα σε πιάτο και περιχύστε τα με την υπόλοιπη σως που έχει μείνει από το κρασί ή το ξίδι. Η γεύση τους θα σας ξετρελάνει. 

 Πηγή: http://www.queen.gr