Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Διεθνής διάκριση στην Wall Street Journal για ένα Ελληνικό κρασί το ''Ιππέας Κίκονες'' από τη Θράκη!



Στις 23 Οκτωβρίου 2013, η πασίγνωστη εφημερίδα "The Wall Street Journal" συμπεριέλαβε τη λίστα κρασιών του Wine Bar "Domaine Hudson" στις 100 καλύτερες λίστες της Αμερικής.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για το ελληνικό κρασί και το Κτήμα Κίκονες το ότι ο "Ιππέας Κίκονες" (Cabernet Sauvignon - Merlot) από τη Θράκη είναι ένα από τα κρασιά που αποτελούν τη διάσημη αυτή λίστα.
Την επόμενη ημέρα, 24 Οκτωβρίου, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Δανία μια ιδιαίτερα σημαντική για το ελληνικό κρασί παρουσίαση. Ο οινοχόος του Wine Bar "Deligreco" στην Κοπεγχάγη παρουσίασε τέσσερα κορυφαία ελληνικά κρασιά στους Δανούς οινόφιλους. Το Κτήμα Κίκονες συμμετείχε με δυο από τα τέσσερα κρασιά, ένα λευκό, το Κίκονες Chardonnay 2010 και ένα ερυθρό, το Κίκονες Λημνιό 2009.
Το ελληνικό κρασί κερδίζει τους Βέλγους Οινόφιλους! Το Κτήμα Κίκονες παρών στη Διεθνή ´Εκθεση Οίνων του Βελγίου "Le Salon VINOBBY 2013 Eghezee" που πραγματοποιήθηκε στη Namur, κοντά στις Βρυξέλλες, στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου. (πηγή: wikishareideas.gr)
Δείτε στο website του Greece and Grapes τον 'Ιππέα':

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου