Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Μοσχαράκι με μήλα στη κατσαρόλα




Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα μέχρι να ξανθύνουν. Τότε προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα ώσπου να ροδίσει. Σβήνουμε με τη μπίρα, προσθέτουμε το πετιμέζι ή το μέλι και τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε με όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να καλυφθεί το κρέας. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 1 ½ ώρα, ώστε να μαλακώσει αρκετά το κρέας. Προσθέτουμε τα μήλα και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ακόμα, προσέχοντας να μην μας λιώσουν. Συνδυάστε το μοσχαράκι με κόκκινο κρασί, δείτε τις προτάσεις μας εδώ:
http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product/food/product&food_id=96