Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Γαρίδες σαγανάκι με φέτα






Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, στο ελαιόλαδο τη πιπεριά και το σκόρδο για ένα λεπτό, σβήνουμε με τη μπίρα, προσθέτουμε τα ντοματάκια, τη ζάχαρη, τη πάπρικα και το αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό και τη φέτα, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Αφήνουμε το σαγανάκι να σταθεί για ένα λεπτό και το σερβίρουμε μαζί με μπόλικο ψωμί ή εναλλακτικά επάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού (σαν μπρουσκέτα). Μια συνταγή που μπορεί να συνδυαστεί με ούζο ή κρασί, βρείτε εδώ τις προτάσεις μας:
http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product/food/product&food_id=71